Hogyan lehet a törzsvásárlói áron felül még több kedvezményed?

Fontosnak tartom, hogy  tájékoztassalak azokról a lehetőségekről, melyek által még nagyobb kedvezményben részesülhetsz a következő vásárlásaid után.

Ha a baráti vagy ismertségi körödben is vannak olyanok, akik szeretnének jó pár kilótól megszabadulni, elkezdeni a Reg-Enor kúrát, vagy egyszerűen egészségesebben élni, akkor a rendeléseteket közösen is leadhatjátok. Ezáltal a havi vásárlási forgalmad megnő és ezt a Biocom meghálálja Neked!

Havi 10 Reg-Enor után (vagy havi 200 pont vásárlása után – ez lehet bármilyen más termék is) újabb árengedmények járnak!

A Biocom tagi 25% os nagyker kedvezményen túl további 5%-al, tehát összesen már 30% al olcsóbban vehetitek meg Regenort, vagy más termékeket is!

Tehát fogjatok össze! Rendeljetek együtt és élvezzétek a kedvezményeket!

Fontos!

Akinek a vásárlásai során a havi pontja ebben a hónapban közel áll a 200 ponthoz, annak érdemes még néhány Regenort, vagy Immun supreme-t vagy más terméket rendelnie és megvan a 200pont!

A Regenornál például a 200 pont elérése után a Regenor ára 5800Ft helyett csak 5525 Ft, örökre, nincs visszaesés, nem kell utánna havonta 200 pontért vásárolni. A több hónapos Regenor kúrák során jelentős megtakarítás! Plusz a Biocom összes többi 120 terméke is további 5%-al, összesen a fogyasztói árhoz képest 30%-al kedvezőbbek lesznek!

Érdemes a 200 pontot elérni, mert nincs visszaesés!!!

Hogyan érhetem el a 200 pontot?

Szeretnél olcsóbban vásárolni?
Saját 200 pont megvalósítása nem kis dolog,
de ha oda figyelünk magunkra, és a családunk,
szüleink, gyerekeink egészségére, könnyedén meg tudjuk csinálni.
Ráadásul nem kell semmi feleslegeset vásárolni pluszban, csupán
az eddigi vegyszeres háztartási termékek helyett új környezetbarát,
természetes, vegyszermentes környezetben élni.
Válaszd az egészséget!